AYBiKE'NiN MUTFAGINDAN: COK BUYUK, COK ACI VE COK GENC BIR KAYIP

AYBiKE'NiN MUTFAĞINDAN

Sayfamı ziyaret eden herkese sıcacık ve sevgi dolu bir merhaba. Ziyaretiniz, yorumlariniz ve katkilariniz icin cok tesekkurler.

Aybike

23 Kasım 2007

COK BUYUK, COK ACI VE COK GENC BIR KAYIP

Simdi ogrendim ve benim gibi bilmeyenler icin cok aci bir haberi paylasmak istedim.Inanmasi cok ama cok guc, once birisi saka yapiyor sandim ama keske saka olsaydi.

Sevgili arkadasimiz buyuleyen mutfak kokusu, ESRA'mizi kaybettik. Kendisini yuz yuze tanimasamda, blog ve kevgir yazismalarinda cok iyi arkadas olduk. Ne diyecegimi bilemiyorum, mekanin cennet olsun Esra'cigim, allah ailene ve sevenlerine buyuk sabirlar versin. Seni cok seviyoruz ve unutmayacagiz.

Esra'miz icin bir taziye sayfasi acildi, ona son kez yorum yazmak isterseniz, asagidaki linke girmeniz yeterli.

http://esranintaziyedefteri.blogspot.com/

12 yorum:

Selin dedi ki...

Aybikecim,
Esra için elva yapıp dağıtalım diye düşündüm. İnternetten araştırıp tarifini de bloğuma yazdım. Yapmak istersen bakabilirsin canım. Sevgilerimle...

Selin dedi ki...

Aybikecim,
Esra için elva yapıp dağıtalım diye düşündüm. İnternetten araştırıp tarifini de bloğuma yazdım. Yapmak istersen bakabilirsin canım. Sevgilerimle...

HULYA dedi ki...

Canım Aybike'ciğim,
Uzun zamandır sayfana giremedim.Bugün ziyaret edeyim bari dedim ama aldığım haberlerle şok olmuş durumdayım.Neler yazacağımı da bilemiyorum.Allah rahmet eylesin inşallah sevenlerine de sabır versin!

meleginmarifetleri dedi ki...

aybikecim bende bu sabah öğrendim ve çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor ailesine sabır esrayada allahtan rahmet diliyorum hoşçakal canım

Nihat Demirkol dedi ki...

bu yazıyı yoruma kapatmanızı öneriyorum... haberi alanlar hiç olmazsa gidip deftere not düşerler... hem oraya hem buraya bir şeyler yazmak zor..

okuduktan sonra bu yorumu silebilirsiniz.

bir dilim bir tutam dedi ki...

Aybike,cim haberle karsilasinca soke oldum.Her zaman baktigim sayfalarda yeni tarifler ögrendigim ama bu sefer bir blog arkadasimizin ölümü ile karsilasinca.....
Allah rahmet etsin.Ailesinin,sevdiklerinin basi sagolsun

Sanem dedi ki...

Biraz once son yazisini okudum, ekrana bakakaldim Aybike, daha birkac gun once yazmis, hic aklina gelir miydi... Cok uzuldum, Allah rahmet eylesin gani gani.

Yaren dedi ki...

Aybikecim,hemen hemen her gün sayfalari ziyaret edip,hic görmedigim,seslerini bile duymadigim arkadaslarima her nedense cok yakin hissediyorum.Sanki uzun zamandir taniyormus gibi.Ben sizler gibi senelerdir bogcu degilim ama cok cabuk adapte olup baglanan birisiyim.Esra nin olayina cok ama cok üzüldüm.Keske hersey gercek olsada ölüm saka olsaymis:(Allahim tüm sevdikelrine sabir versin.

YILDIZNAF dedi ki...

Cok uzucu Aybike, bir varsin bir yoksun hayat bu kadar basit iste...Allah rahmet eylesin...

meleginmarifetleri dedi ki...

selam aybikecim uğradımda yazmadan geçmeyeyim dedim hoşçakal öptüm bayyyy

Adsız dedi ki...

esra için kevgir özel sayısı hazırlıyoruz hep birlikte bir ziyaret yeter sayfama

Selen dedi ki...

Kevgir Aralık sayısı sevgili Esra için hazırlanıyor. Ayrıntılar burada. Lütfen tıklayın.

Google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...