AYBiKE'NiN MUTFAGINDAN: HAYDI HANIMLAR VE BEYLER YARDIM ELIMIZI UZATALIM

AYBiKE'NiN MUTFAĞINDAN

Sayfamı ziyaret eden herkese sıcacık ve sevgi dolu bir merhaba. Ziyaretiniz, yorumlariniz ve katkilariniz icin cok tesekkurler.

Aybike

19 Nisan 2007

HAYDI HANIMLAR VE BEYLER YARDIM ELIMIZI UZATALIM

ZUBEYDE HANIM ZIHINSEL ENGELLILER ILKOGRETIM OKULU

Sevgili Aynur, her konuda oldugu gibi, asagidaki konuda da duyarliligini gostermistir, ve bize dusen, bu konuyu olanca insana duyurabilmektir. Sana da cok cok tesekkurler Aynur’cugum, corbada bir tutam da tuzumuz olursa ne mutlu bize.

Asagida, adi ve irtibat telefonlari yazmakta olan okul, zihinsel engelliler ilkogretim okuludur ve bugun belki de pek cogumuz icin siradan olan, belki de var olup da, cocuklarimizin artik bir koselerde unuttugu bir takim seylere, asagidaki cocuklarin ACIL olarak ihtiyaclari vardir. Bu notu okuyan sizlerde, tanidik, tanimadik herkese duyurup, bu notunu dagitabilirseniz, en azindan okumalarini saglarsaniz, belki bir isik da bizim, sizin, ve baskalarinin yardimiyla yanmasi icin yardimci olabilirsiniz.

Bu konu ile ilgili daha cok bilgiye, Aynur’un sayfasindan ulasabilirsiniz. Haydi hanimlar ve beyler, memleketimin duyarli ve yardimsever insani, haydi , haydi gosterin kendiniz.

Herkese sevgiler, saglicakla kalin ve cok iyi hafta sonlari diliyorum.

OKUL ADI: Zübeydehanım Zihinsel Engelliler İlköğretim Okulu ve İş Okulu

ADRES:Eski kale yolu 10.Sokak Fevziçakmak İlköğretim Okulu Bahçesi VAN/Merkez

İRTİBAT TELEFONLARI: 0 432 217 08 07

İHTİYAÇ LİSTESİ: Rakamlar, harfler şekillerle ilgili zeka geliştirici oyuncaklar, yapboz, 1. sınıf 4. sınıf arası, basit hikaye kitapları.

17 yorum:

Adsız dedi ki...

Bugün kendinizi başkasının hayatına dokunarak mutlu edin. Onun bir tebessümüne sebep olun, hayat sevmekle yaşanmaya değer. Başkalarını önemseyerek kendi hayatınıza değer katın,

aybike çok teşekkürler bir kişibile bu çağrıyı önemsese küçük bir paket hazırlasa ne şahane olur canım sağol

canan kufer dedi ki...

aybikecigim,
ne iyi ettin de blogunda bu haberi acikladin. ben simdi aynurun da bloguna girip bakmak istiyorum ve hemen bir paket hazirliyacagim. insallah hayirli ellere gecer,
sevgiler,
canan

Selen dedi ki...

Aybikeciğim,
Tubadab sonra sen de bizi bu konuda aydınlattığın için sağol. Ben de Aynur'un sözlerini çok beğendim ve sayfamda hemen konuyla ilgili yönlendirme yapacağım.
Sevgiler

Selen dedi ki...

Aybikeciğim az önce yazdım ben sana ama onaylamadan kapadım mı acaba pencereyi :) kendimde miyim ben yahu :))
Aynur'un bize duyurduğu güzel kampanyayı Tuba ve senin sayfanda gördüm. Benim de çorbada tuzum olsun diye Aynur'un güzel sözleri eşliğinde sayfamda yayınlıyorum izninizle.
Çok sevgiler canım

Selen dedi ki...

:)))))))
eğer iki kez yazmışsam sen seçtiğin birini yayımla olur mu.. Kurtar beni rezil olmaktan, bu kızın aklı bir karış havada demesinler :)

Aybike Ceylan dedi ki...

Sevgili Aynur'cugum,
Ne kadar cok insana duyurabilirsek, o kadar iyi degil mi?

Sevgili Canan'cigim,
Cok tesekkurler, cok tesekkurler hazirlamak istemen.

Sevgili Selen'cigim,
Hic onemli degil, her zaman normel gitmiyor bazen yorum kisimlari, acikcas bazen bende cifter cifter yolluyorum:)
Sevgiler ve iyi hafta sonlari

HULYA dedi ki...

Canım Aybike'ciğim,
Bu konuya en çok duyarlılık göstereceklerden biri de benim sanırım.Çünkü benim de otistik bir çocuğum var.En kısa zamanda araştırıp elimden geleni yapacağıma emin olabilirsin.Bloğunda bu konuya yer verdiğin için de seni ayrıca kutluyorum benim duyarlı arkadaşım.Sevgiler

Aybike Ceylan dedi ki...

Canim Hulya'cigim,
Ahh canim benim, tabii ki, eminim ki sen en fazla duyarliligi gostereceksindir. Hepinizi opuyorum, Ozer'cigime de cok selamlar.Iyi hafta sonlari

ayseyaman dedi ki...

Merhaba Lokum,duyarlı arkadasım benım..Bende en kısa zamanda sayfamda kampanya ıle ılgılı bılgı verecegım, böylece blogcu arkadaslarımda görmüş olur. zaten ordada duyurular yapılıyor ama bir kişiye bile ulaşabilirsem ne mutlu bana...
iyi haftasonları
sevgilerle

Aybike Ceylan dedi ki...

Canim Yaman Aysem,
Sagol, sende sayfanda yer verecegin icin. Dedigin gibi bir kisiye bile ulasilsa, kar kardir demek lazim. Eminim sen bastiginda da gormeyen birkac kisiye dahi ulasmis olmak cok guzel olacak. Yazik yavrucaklar yardimlarimizi bekliyorlar. Her birimiz onlar icin bir isik olabiliriz.
Bende sevgilerimi gonderiyorum ve cok guzel hafta sonlari diliyorum.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Merhaba Aybike,
Bu çağrıdan bende etkilendim. Güzel yürekli insanlarn bloglarda böyle güzel çalışmalara yer vermesi çok doğru bir davranış. Elimden geleni yapacağım..
Sevgiler

ev perisi;) dedi ki...

Dostluklara mesken bu yürek; aşka değil,sevgilinin gözlerine değil dostun sözlerine merhabasına muhtaç bu yürek! merhaba ey dost yürektesin!

Aybike Ceylan dedi ki...

Sevgili Nur'cigim,
Cok tesekkurler simdiden.
Sevgiler

Aybike Ceylan dedi ki...

Sevgili Ev perisi,
Cok tesekkur ederim, ne guzel yazmissin. Ellerine saglik.
Sevgiler

Aybike Ceylan dedi ki...

Sevgili Selan'cigim,
Cok tesekkurler, ilgine ve destegine. Cocuklarin durumu cok acil, sagol.
Iyi gafta sonlari ve sevgiler.

aslı dedi ki...

Sevgili Aybikecim sende dahil olmak üzere tüm arkadaşlara böyle bir konuda gösterilen sağduyuya çok tşk.ler...Bu çocuklar hepimizin emin ol bizlerde kendimize düşen görevleri elimizinde geldiğince yapmaya çalışıcaz...sevgiler....

Aybike Ceylan dedi ki...

Asli'cigim,
Sagol, gercekten ilgilenmene cok tesekkurler. Bir kisi, bir kisidir degil mi?
Sevgiler ve iyi haftalar.

Google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...