AYBiKE'NiN MUTFAGINDAN: ARA SIRA

AYBiKE'NiN MUTFAĞINDAN

Sayfamı ziyaret eden herkese sıcacık ve sevgi dolu bir merhaba. Ziyaretiniz, yorumlariniz ve katkilariniz icin cok tesekkurler.

Aybike

21 Şubat 2007

ARA SIRA

Can Yuceli ben cok severim, yazdiğı herşeyi büyük bir zevkle okurum. Aşağıdaki yazısı beni en çok etkileyenlerden biri. Umarım sizler de okurken benim duydugum zevki duyar, hala yasarken sevdiklerinizle beraber olmanın verdigi hazı ve mutlulugu doya doya yasar, yalnız olmadıgınıza şükredersiniz.

ARA SIRA

Yalnızlığa dayanırım da, bir başınalığa asla.. Yaşlanmak hoş değil duvarlara baka baka.. Bir dost göz arayışıyla.

Saat tıkırtısıyla.....

Korkmam Geçinip gideriz biz mutluluğumla,

ama

'Günün aydın, akşamınn iyi olsun' diyen biri olmalı..

Bir telefon sesi çalmalı arasira kulağımda...

yoksa

Zor degil, hiç zor degil, demli çayi bardakta karıştırıp bir başına yudumlamak doyasıya....

Ama

'çaya kaç şeker alırsın? '

Diye soran bir ses olmalı ya ara sıra......

CAN YÜCEL

7 yorum:

HULYA dedi ki...

Canım Aybike'cim,
Can Yücel'in yazılarını okumaktan ben de çok keyif alıyorum.bu güzel yazıyı bizimle paylaştığın için çok teşekkürler.Seni çok çok öpüyorum.

Betül dedi ki...

Aybikecim,ben de çok severim Can Yücel in yazılarını.İstersen sana ulaştırabilirimde..Hayatın içinden çok gerçekçi ve çok duygusal yazılar..

Adsız dedi ki...

merhaba
canım aybike can yüceli ben de çok severim
çok hoşuma gitti yazısı
sevgiler
http://buyuleyenmutfakkokusu.blogcu.com/

Hülya dedi ki...

Olmalı elbet;)
Çaya kaç şeker alırsın diyen birileri,senin ateşin var üşüttün kendini diyen sonra,akşama görüşürüz diye kapıdan uğurladığımız ve daha neleri...

sevdamavisi dedi ki...

Aybikeciğim,
ben de Can Yücel sevenlerdenim. Her yazısı her şiiri benim için çok değerli ve hayata bakışımı yansıtır sanki. Çok güzel bir şiir. İyi ki bizimle paylaştın, teşekkürler

Adsız dedi ki...

bu yazı benimle nasıl örtüştü anlatamam .allahtan birkaç saat sonra inşallah evde olacak aşkım .. biticek kısa süreli ayrıılık o evde olmayınca nasıl hüzün çöküyor duvarlara ,o gelince kalabalıklaşıyor odalar, tebessümü aydınlatıyor her yanımı . kuzey ve ben fene halde yalnızdık bu hafta içim burum burum buruktu ama artık biticek . nekadar güzel ve doğru satırlar, hayatın içinden çıkmış bir gerçeklikte yazmış. bir yerimize dokundu okurken hissedebildik..

Aybike Ceylan dedi ki...

Sevgili Aynur,
Yaziyi begenmene sevindim. Ayrica gozun aydin ki sevdicegine kavusuyorsun. Biri olunca onun gelmesini beklemek bile guzel. Sevgiler

Google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...