AYBiKE'NiN MUTFAGINDAN: SOBELENDIM, MUTLUYUM

AYBiKE'NiN MUTFAĞINDAN

Sayfamı ziyaret eden herkese sıcacık ve sevgi dolu bir merhaba. Ziyaretiniz, yorumlariniz ve katkilariniz icin cok tesekkurler.

Aybike

28 Ocak 2007

SOBELENDIM, MUTLUYUM

Henuz 1 haftalik bir blog’ken beni tanimak istemeniz ve beni bu kadar kisa surede araniza Kabul etmeniz, beni inanilmaz mutlu etti. Baslamadan once bu blogu acmama destek olan cok sevgili arkadasim Hulya’ya ve esime, ve de ayrica 1 haftadir sordugum onca soruya sikilmadan cevap veren sevgili Tuba’ya cok cok tesekkurler. Iyi ki varsiniz.

  • Birbirin cok seven ve hala cok asik bir anne babanin, iki kizindan buyuk olaniyim. Okumayi cok seven, kulturlu, aile baglari cok kuvvetli, birbirine her zaman destek olan, sevgi dolu bir ailede buyudum.

  • Denizli’de dogdum, yani Ege’liyim. Cocuklugum ve genc kizligim, okul hayatim Ankara’da gecti. Evlendikten sonra Istanbul’lu olmama ragmen aklim hep Ankara’da kaldi.

  • Orta Dogu Teknik Universitesi Kimya Muhendisligi mezunuyum. Isteyerek ve severek kazandigim bir meslegim var. 10 yil Istanbul’da meslegimi severek yaptim, Amerika isi cikinca uzulerek ayrilmak zorunda kaldim.

  • 14 yillik evli olmama ragmen, neredeyse birlikte buyudugum 23 yildir tanidigim dunya tatlisi, dunya iyisi ve hic kimseye degismeyecegim cok sevdigim bir esim ve 6 yasinda sekermi seker, her bakimiyla cok guzel ikiz kizlarim var. Nil’im ve Naz’im.

  • Terazi burcuyum, suslenmeyi, guzel giyinmeyi, makyaj yapmayi, takilar takmayi kisacasi kendime bakmayi, bakimli olmayi cok severim. Evim temiz ve duzenli olmalidir. Cok kararsizim, mutlaka birilerine sorar, destek ararim. Basladigim bir isi bitiririm. Hic birseye usenmem, birsey yapilacaksa mutlaka yapar bitiririm. Gezmeyi ve kitap okumayi, esimle sinemaya gitmeyi, eski filmleri seyretmeyi, hem Turk hem yabanci, cok severim.

  • Sicak bir kahveye ve yaninda bir dilim ilik keke, iki dilimde olabilir, hic bir zaman hayir demem.

  • Arkadasliga cok onem veririm, cok severim , cok candan olurum , cok dost olurum, herseyi paylasirim. Ama haksizliga hic tahammul edemem ve de cok kolay affedemem. Hic bu huyumu sevmem ama yapilan haksizligi hic unutmam ve istemeden de olsa kin duyarim. Ama bana bir adim atana ben kosa kosa giderim. Eger bir hata yaptiysam ilk ozuru ben dilerim.

  • Herseyde bir hayir oldugunu dusunurum, ve mutlaka iyi dusun iyi olsun derim. Bunun odulunude her zaman alirim

Sevgili Tuba beni sobelediginde neler yazabilirim derken meger ne cok sey varmis anlatacak.

Bu blogu olusturduktan sonra , 1 hafta olmasina ragmen ortak noktamiz olan pek cok arkadas tanidim, herkese tesekkurler. Simdi bu durumda benimde birilerini sobelemem gerekiyorsa universite arkadasim sevgili Hulya’yi, blogtan tanidigim diger sevgili Hulya’yi ve sevgili Behiye’yi sobeliyorum.

Sevgiyle ve saglikla kalin..

20 yorum:

Nukhet dedi ki...

Merhaba Aybike

Buraya ilk gelisim ve cok hosnut kaldim. Hem de ilk ziyaretimde oyun sayesinde seni daha yakindan tanidim. Kizlarina bayildim, benim de iki kizim var. Burasi da artik sik kullanilanlar listeme girecek. Dubaiden sevgiler

Nukhet

nilay dedi ki...

merhaba Aybike :)
iade-i ziyeret yapiiim dedim...ne iyi etmişsin gelmekle...bende seni tanımış oldum...terazi kadınını çok seviyorum.Ben oğlak burcuyum ,en yakın iki dostum var haytımda...ikisi de terazi kadını :) sizin uyumlu ,yumuşak ,cıvıl cıvıl ,kararsız yanınız biz oğlakların kararlı ,mantıklı ,yön veren ,samimi özelliklerimizle birleşince güzel bir dostluk oluşturuyor...Bu arada bende Ege'liyim canım...seni samimi hissetmem de bu yüzden olmalı sanırım...sık sık görüşmek dileğiyle ;)

sevgiler

Tuba dedi ki...

Aybike'cigim, canim ne guzel anlatmissin kendini. Zevkle okudum. Benim kucuk kizim da Terazi burcu. Ne kadar taki varsa aliyoruz ona, diger kizim da aslan burcu. Tamamen farkli bir karakter (Amerikalilarin deyimiyle Tomboy). Sen kendini anlatinca gozumun onune benim ufaklik geldi. Burclar bu kadar mi dogru cikar, inanamadim. Sevgilerle,

Unknown dedi ki...

Canim ablacim,
her gun sabirsizlikla aciyorum bu sayfayi ve heyecanla bekliyorum.Cok kendinsin,cok sicaciksin,cok temiz kalplisin,cok sensin iste.Riyasizsin ve cok birtanesin:)
Iyi ki benim ablamsin,ikinci annemsin.Seni seviyorum.Catlak kardesin)

Adsız dedi ki...

Canim Ayca'cim,
Tesekkur ederim birtanem. Sende oylesin, bende seni coook seviyorum

Adsız dedi ki...

Sevgili Tuba'cigim,
Sagol hersey icin, cok tesekkur derim destegine. Seni yuz yuze de tanima firsatim olur umarim. SEvgiler

HULYA dedi ki...

Canım aybike'cim,
İyi ki de açmışsın bu bloğu bak şimdiden ne çok müdavimin oldu.HEr gün yeni birşeyler ekliyorsun ve ben her seferinde büyük bir zevkle okuyorum hepsini.Sobeni en kısa zamanda cevaplamaya çalışacağım.Seni çok seviyorum canım arkadaşım.Kendine iyi bak.

Aybike Ceylan dedi ki...

Canim Hulya'cim en basta sen yol gostermeseydin olmazdi.Sagol canim, bende seni hem cok seviyorum hem de cok ozledim.

Adsız dedi ki...

SELAM CANIM
KIZLARA BAYILDIM
VE SENİ DAHA YAKINDAN TANIMAK HOŞ OLDU
HOŞ GELDİN SEFA GETİRDİN ARAMIZA
BAĞLARI KOPARMAYALIM
KIZLARI VE SENİ ÖPÜYORUM
http://buyuleyenmutfakkokusu.blogcu.com/

Adsız dedi ki...

aybikecim,
bende tirtilimdan firsat buldukca uzatiyorum kafami sitenden iceri. evet canim, seni anlatan tum ozelliklere bende katiliyorum.hep boyle guler yuzlu, cana yakin ve sevgi dolu gormek isterim seni. seninle ekmek arasi kofte satacaktik, sonrasinda birde okul acacaktik ama goruyorumki sen restaurant isinde karar kildin:)ac arkadasim, her gece gelmeyen nagmerttir:):))))))))-candan

Adsız dedi ki...

Canim Candan'cim ben hepsini yaparim, okulu da acacagiz, kofte ekmek de satacagiz. Sen yavrusunu birazcik daha buyut, hepsini halledecegiz. Cok opuyorum

sevilay dedi ki...

Merhaba aybike,
senin sayfani hayat´in sayfasindan tikladim, bende Denizli´yim, ama almanya dogulu ve büyümeliyim.

Sayfan hayirli olsun ve aramiza hosgeldin, cok sempatik ve okudugum kadariyla basarili bir kadin ve güzel bir annesin:)

Kizlarin cok sirin, allah bagislasin, kac yasindalar? Benim de bir oglum var, 2 yasinda.

Selamlar

Adsız dedi ki...

Merhabalar Aybike,öncelikle blog dünyasına hoşgeldin canım :)

Seni tanımak okumak anlamak çok güzeldi,Paylaşımlarını bekliyor olacağım :)

Selam ve sevgilerimle

Hülya YILMAZ dedi ki...

Aybike'cim merhaba,
biraz geç oldu ama ancak zaman bulabildim. bir haftadır boyun fıtığım azmış durumda ve bana cehennem azabı çektiriyori bilgisayar başına oturamıyorum. ayrıca çilekli de sobelemiş. en kısa zamanda yanıtlayacağım.

Adsız dedi ki...

Aybike aramıza hoşgeldin. Sayfan hayırlı olsun. Görüşmek üzere.....

Adsız dedi ki...

Sevgili Ufuk tesekkurler, sayfan cok hos, Sevgili Hulya oncelikle gecmis olsun, yazini merakla bekleyecegim.
Her ikinizede sevgiler

Adsız dedi ki...

Kendini ne güzel anlatmışsın:)) TAnıştığımıza memnun oldum böylece:) Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Tesekkur ederim pembeli, her zaman gorusmek uzere.Sevgiler

ADİLE dedi ki...

Aybikecim öncelikle geçmiş olsun.Bir an önce iyileşip mutfağına geri dön lütfen.yarın senin tiramusunu yapacağım umarım senin ki gibi başarılı olur.öptüm canım.

Adile (İZMİR)

ADİLE dedi ki...

Aybikecim öncelikle geçmiş olsun.Bir an önce iyileşip mutfağına geri dön lütfen.yarın senin tiramusunu yapacağım umarım senin ki gibi başarılı olur.öptüm canım.

Adile (İZMİR)

Google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...