- ½ kilo haslanmis pancar
- ½ cay bardagi zeytin yagi
- 6-8 dis ezilmis sarimsak, damak tadiniza gore arttirabilir veya azaltabilirsiniz
- 5-7 yemek kasigi hasalanmis pancar suyu
- 3 kasik sirke
Haslanan pancarlari, orta kucuklukta dograyin. 5-7 kasik pancar suyuyla bir kaseye koyun. Ezilen sarimsaklari, zeytinyagi ve sirkeyi ekleyin. Guzelce karistirin. Burada hazir haslanmis pancar konservesi bulmak mumkun, acelesi olanlar icin kolay bir cozum. Miktarlarla damak tadiniza gore oynayabilirsiniz.
Afiyet olsun.
2 yorum:
Aybikecim,
ne guzel ve keyifli bir hobi bulmussun kendine. Cok sevindik bize nese kattin taa oralardan. Baktim pancar tursusu yetim kalmis, kimse bakmamis yuzune.Onun icin yorumumu bu baslikta yapayim dedim. Ama biz afiyetle yiyoruz ve coook seviyoruz. Bilmeyen bilmez tabii o muthis ve buruk lezzet yumagini. Keyifle ve mutlu mutlu devam ettirmen ve gelistirmen dileklerimle. Darisi restorant zincirlerimize insallah.. Hepinizi ozlemle ve sevgiyle kucakliyorum.
SASKIN DAMAT TAYYAR:)
Canim Tayyar'cim guzel dileklerine tesekkurler, sizleri cok opuyorum,benim canimsiniz.
Yorum Gönder